Contact

Telefoon +31 (0) 6 26 586 650

Email: info@agje.nl

Openingstijden

Alleen op afspraak!

Locatie

Weper 5

8431 RH  Oosterwolde (FR)

Stuur mij een bericht

  Privacybeleid

  Vanaf 25 mei gaat de nieuwe EU-privacywetgeving (AVG) van kracht. Ik respecteer de nieuwe regelgeving en zal zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Zie hieronder de verdere uitleg.

  Gebruik van mijn website
  Omdat ik het belangrijk vind dat jouw gegevens worden gerespecteerd maak ik geen gebruik van Cookies. Wel maak ik gebruik van Google Analytics. Dit maakt het mogelijk om bij te houden welke pagina’s worden bezocht en waar bezoekers op klikken. Deze informatie gebruik ik alleen om de website te optimaliseren en wordt door mij niet gekoppeld aan personen of apparaten. Ik kan dus niet zien wie onze website bezoekt of vanaf welk IP-adres.

  Werkwijze verwerking persoonsgegevens

  Ik vraag alleen gegevens voor het vastleggen van een afspraak en deze worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

  Foto’s van de hond op de website
  Foto’s van de honden zullen, alleen na toestemming van jou, op mijn site worden geplaatst zonder naam en toenaam en zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

  Social media
  Ik maak gebruik van social media om foto’s van de hond te delen op de diverse platformen. De hond en de naam van de baas wordt niet genoemd op social media. Daarnaast vind ik het belangrijk om in gesprek te blijven met mijn bezoekers. Je kunt mij volgen op Facebook en Instagram.
  Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit De Hondensalon van Agje verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.